Jos Fonteijn

Jos heeft ruim 20 jaar ervaring als consultant en psycholoog. Jos is afgestudeerd in 1988 als klinisch psycholoog/neuropsycholoog. Daarna heeft hij vele jaren gewerkt in de ICT als consultant, trainer, projectmanager, afgewisseld met werk als organisatie-adviseur, motivational coach en therapeut. Hij heeft een grote variëteit aan bedrijven en organisaties van binnen en buiten gezien. En hierdoor met heel verschillende soorten mensen gewerkt. Op grond van zijn ervaring kan hij een breed scala aan diensten aanbieden.

Bij voorkeur werkt hij op basis van individuele gesprekken, in een open en vertrouwelijke atmosfeer. Afhankelijk van waar je mee zit kan er gezamenlijk gekeken worden welke aanpak het beste past. Zit je met levensvragen, onzekerheid, angsten? Voel je je vaak teneergeslagen? Ervaar je spanningen op het werk, in je relatie, of meer in het algemeen? Mis je de motivatie in je werk, of wil je iets anders gaan doen maar weet je niet hoe dat aan te pakken? 

Jos wil graag met je aan de slag, op basis van jouw unieke persoonlijkheid en behoeften (niet op basis van etiketten als depressie, burn-out, bore-out, enz).Er zal uitgegaan worden van jouw unieke kracht en van jouw wensen en ambities.

Voor meer informatie verwijst hij u graag naar zijn website:  www.jf-consultancy.be