Hanne Beliën

Stress en burn-out coach

Loopbaancoach

Hanne is afgestudeerd als master biomedische wetenschappen aan de Universiteit Hasselt. Daar heeft ze gewerkt als doctoraatstudent waarbij ze zich verder heeft kunnen verdiepen in de gezondheid van het menselijk lichaam.

Hanne merkte al snel op hoe ster lichamelijke en mentale gezondheid samenhangen, en hoe belangrijk het is om je mentaal goed te voelen. Daarom heeft ze zich verder bijgeschoold tot stresscoach en loopbaancoach. Als loopbaancoach is ze aangesloten bij een erkend loopbaancentrum van VDAB, waardoor er gebruik kan gemaakt worden van loopbaancheques. Naast individuele coachgesprekken binnen de praktijk, geeft Hanne verschillende groepslessen binnen fitnessclubs, gaande van yoga tot carxdiotraining en krachttraining.

Zelf vindt Hanne het enorm belangrijk dat je mentaal en emotioneel goed kan voelen in je lichaam. Want elke verandering start met jezelf: jouw authenticiteit, talenten en waarden. Hanne is graag jouw sidekick die je ondersteunt doorheen jouw eigen proces naar een gelukkiger (werk)leven. Een leven waarin “volledig jezelf durven zijn” centraal staat.

U kan Hanne contacteren via mail: info.hannebelien@gmail.com